Peugeot garancia

PEUGEOT GARANCIA* – A FELHŐTLEN BIZTONSÁG

Az átfogó PEUGEOT garancia biztonságának köszönhetően, nyugodtan autózhat új gépjármű vásárlása esetén: műszaki problémára, fényezési hibára, karosszéria-átrozsdásodásra nyújt biztos fedezetet, sőt, esetenként a jogszabályban előírtnál magasabb védelmet biztosít. A Peugeot szerződéses jótállás az Európa Unió teljes területén, és további 15 országban is érvényes. A Peugeot hivatalos márkaszervizeiben végzett garanciális javítások térítésmentesek.

GYÁRTÁSI HIBA ESETÉN

Fedezetet nyújt :

 • Alkatrészek gyártási hibájára, kivéve a kopó alkatrészeket (pl. fékbetétek).

A garancia vonatkozik :

 • A hibás alkatrész ingyenes javítására vagy cseréjére
 • Ingyenes helyszíni gyorsjavításra és elszállításra a garancia időszaka alatt.

Érvényesség :

 • Az első forgalomba helyezés napjától számított 2 vagy 3 éves időtartamig. A részleteket ld. az alábbi hivatkozásokon elérhető Garanciafeltételekben.
 • Kilométer-korlátozás nélkül.

FÉNYEZÉS

Fedezetet nyújt :

 • A gépjármű eredeti festék- vagy lakkrétegének minden meghibásodása esetén

A garancia vonatkozik :

 • A gépjármű festésének vagy lakkrétegének teljes vagy részleges helyreállítására

A garancia érvényes az első forgalmi engedély kiállításának napjától) számítva:

 • 3 éves időtartamra személygépkocsik esetén
 • 2 éves időtartamra haszongépjárművek esetén

ÁTROZSDÁSODÁS

Fedezetet nyújt :

 • A gépjármű karosszériájának – belülről kívülre jutó korrózió okozta – perforációja esetén

A garancia kiterjed :

 • A korrózió következményeként megváltozott hibás elemek javítására vagy cseréjére

Garancia érvényes az első forgalmi engedély kiállításának napjától számított:

 • 12 évig (nem elektromos üzemű személygépkocsik esetén)
 • 7 évig (elektromos üzemű személygépkocsik esetén)
 • 5 évig (haszongépjárművek esetén)

ELEKTROMOS AUTÓK

A garancia kiterjed :

 • A fentebb leírt fedezeteken felül az elektromos és hybrid autókat hajtó akkumulátorra 8 év garanciát biztosítunk.

ÖN EGY ÚJ PEUGEOT BOLDOG TULAJDONOSA ?

A PEUGEOT VÉDŐSZÁRNYAI TELJES SZABADÁGOT ADNAK ÖNNEK

A nyugalom többet jelent, mint biztonságot: válasszon 4 szintű szervizszolgáltatási szerződésünkből* saját igényei szerint | A szolgáltatáson belül rugalmasan megjelölhet kilométerfutást és időtartamot is : 24 – 96 hónapos futamidő és 20 000 – 200 000 kilométerfutás közötti intervallumok közül választhat.

GARANCIAKITERJESZTÉS

KITERJESZTETT GARANCIA + PEUGEOT ASSISTANCE

Peugeot Optiway Optimum: Igazán egyszerű és nagyszerű megoldás! Hosszabbítsa meg a szerződéses jótállás időszakát igénye szerint, és a szerződése teljes időtartamára Peugeot Assistance szolgáltatást adunk ajándékba, mely 39 európai országban érvényes.

És ez nem minden!

A szervizszerződés keretében – 19 európai országban1 – a Peugeot plusz kényelmi szolgáltatást is biztosít Önnek: az Assistance mentés során felmerült kiadásokat előre megfinanszírozza Ön helyett, azaz Ön nem utólagos költségtérítéssel jut a pénzéhez. Mivel így a felmerült kiadásokat nem kell helyben azonnal kifizetnie, nem kerülhet abba a kényelmetlen helyzetbe, hogy egy külföldi kirándulás során bekövetkezett véletlenszerű meghibásodás, és az ezzel járó előre nem tervezett pillanatnyi kiadás az utazás teljes élményét tönkre tegye.

 • A költségátvállalás vonatkozik: alkatrészre és munkadíjra, mechanikus, elektromos és elektronikus hibák javítására.

1 Németország, Ausztria, Belgium, Horvátország, Spanyolország, Franciaország, Magyarország, Olaszország, Liechtenstein, Luxemburg, Monaco, Lengyelország, Portugália, Cseh Köztársaság, Egyesült Királyság, San-Marino, Szlovákia, Szlovénia és Svájc.

PEUGEOT OPTIWAY OPTIMUM ÁRLISTA – 3 ÉV GARANCIÁVAL

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

PEUGEOT OPTIWAY OPTIMUM ÁRLISTA – 2 ÉV GARANCIÁVAL

GYÁRI KÖTELEZŐ KARBANTARTÁS + KITERJESZTETT GARANCIA + PEUGEOT ASSISTANCE

Peugeot Optiway Basic+ a kiterjesztett garancia csomagban biztosított előnyökön és az ajándék Peugeot Assistance szolgáltatásokon felül ez a szolgáltatásszerződés fedezi a Peugeot által előírt – adott időszakra eső – valamennyi kötelező karbantartás költségét is, így a gépjármű használata során nem merülnek fel előre nem látható, kényelmetlen kiadások.

PEUGEOT OPTIWAY BASIC+ ÁRLISTA

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

KOPÓ ALKATÉSZEK FEDEZET + GYÁRI KÖTELEZŐ KARBANTARTÁS + KITERJESZTETT GARANCIA + KITERJESZTETT PEUGEOT ASSISTANCE

A teljes nyugalom! Peugeot Optiway Extra szervizszerződés nem csak a kiterjesztett garancia és gyártó által előírt kötelező karbantartás-csomag szolgáltatásait nyújtja Önnek, de fedezi az összes1 kopóalkatrész cseréjét és javítását is, valamint a gépjármű teljeskörű tisztítását minden kötelező, gyártó által előírt revízió alkalmával.

 • Kopóalkatrészek cseréje is: kizárólag a PEUGEOT2 által 100%-ban bevizsgált és minősített alkatrészekkel.
 • Cseregépjármű3 a gyártó által előírt kötelező karbantartás idejére.

És ez még nem minden!

A prémium szolgáltatás mellé speciális kiterjesztett Peugeot Assistance szolgáltatást adunk ajándékba (kulcsai elvesztése, félretankolás, akkumulátor lemerülése stb. esetén).

A csomag tartalmazza az első műszaki vizsgára történő felkészítés költségét is!

1 Gumiabroncsok kivételével

2 A 3 évnél idősebb gépjárműveken a cseréhez a PSA konszern saját alkatrész márkája, az EUROREPAR is alkalmazható

3 A rendelkezésre állás függvényében, maximum 1 munkanapra, azzal a feltétellel, hogy az időpontfoglalás a beavatkozás napjához képest legalább 2 munkanappal korábban történt.

 

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

A PEUGEOT Assistance1 azonnal az Ön segítségére siet, ha gépjárművével elakad az úton (meghibásodás vagy baleset esetén). Átvállaljuk a gyors helyszíni javítás vagy a szervizbe szállítás gondját, hogy Ön kényelmesen folytathassa útját.

PEUGEOT ASSISTANCE: RÁNK MINDIG SZÁMÍTHAT

A PEUGEOT Assistance szolgáltatással számos helyzetben segítségére leszünk:

 • Gépjármű meghibásodás
 • Baleset
 • Kulcsok elvesztése
 • Autóba bezárt kulcsok
 • Téves tankolás
 • Akkumulátor lemerülés (24/7) szolgáltatási szerződéssel rendelkező elektromos autók esetén

A PEUGEOT mindent megtesz annak érdekében, hogy ezeken a kellemetlen helyzeteken átsegítse, vagy gyors helyszíni segítséggel, vagy a legközelebbi Peugeot márkaszervizbe szállítás megszervezésével.

Amennyiben a garanciális hiba nem javítható a meghibásodás napján, úgy utazása folytatásához mobilitási megoldást-, vagy a várakozás idejére egy kényelmes szállást is választhat.

SZERVIZIDŐPONT-FOGLALÁS

 

AUTÓZZON FELHŐTLEN ÖRÖMMEL

A PEUGEOT Assistance-nak köszönhetően Ön gondtalanul autózhat: nemcsak Európa teljes területén, de további 15 országban is fedezetet nyújt a szolgáltatás. Magyarországon több, mint 35, Európában további több ezer hivatalos Peugeot márkaszerviz áll rendelkezésére. A PEUGEOT Assistance által nyújtott biztonsági fedezet nemcsak a vezetőre, hanem az összes utasra is kiterjed, akár újonnan vásárolt, akár használtan vásárolt gépjárművel autózik.

ASSISTANCE HÍVÁSA AZ AUTÓBÓL

Baleset, meghibásodás vagy elakadás esetén használja a helymeghatározással egybekötött Assistance gyorshívót2, mely gyors és hatékony intézkedést tesz lehetővé.

Ütközéses baleset esetén a gépjármű automatikusan elindítja a vészhívást az Assistance központ felé az Ön közbenjárása nélkül. Meghibásodás vagy elakadás esetén pedig nyomja meg a műszerfalon elhelyezett „Oroszlán” jellel ellátott Assistance hívó gombot.

SZERVIZIDŐPONT-FOGLALÁS

MYPEUGEOT ALKALMAZÁS

A My Peugeot mobiltelefonos alkalmazáson keresztül bármikor könnyedén elérheti a PEUGEOT Assistance szolgáltatást.

MYPEUGEOT LETÖLTÉSE GOOGLE PLAY

MYPEUGEOT LETÖLTÉSE APP STORE

 

1 A tájékoztatás nem teljeskörű. A változtatás jogát a P Automobil Import Kft. fenntartja. A Peugeot Assistance szolgáltatás igénybevételének feltételeit az újautó megrendelő ÁSZF-jében levő garanciafeltételek tartalmazzák. Az Assistance szolgáltatás országonként változó, az Assistance fedezet a szerződéses garancia időtartama alatt érvényes.
2 A gépjárműbe beépített Assistance gyorshívó nem minden Peugeot modellben elérhető, a gépjármű felszereltségi szintjétől függ.