Peugeot 408 készletről, akár 2,1 millió Ft kedvezménnyel

ÚJ PEUGEOT 408 AKÁR 3,30% THM-TŐL ELÉRHETŐ AKCIÓS PEUGEOT FINANSZÍROZÁSSAL

Vadonatúj fastback modellünk most rendkívül alacsony THM mellett elérhető, így a kamatok miatt sem kell aggódnia.

A fix kamatozású, forint alapú konstrukció hosszú távon is kiszámítható és biztonságos megoldást jelent Önnek! 

ÚJ PEUGEOT 408 : KARAKTERES MINDEN NÉZETBŐL

Új, inspiráló Fastback karosszéria. A PEUGEOT-i-Cockpit® legújabb generációjával.
A választás szabadságának köszönhetően benzin és plug-in hybrid Hatótávolság WLTP mérése folyamatban motorral is elérhető.

Videó lejátszása

408 STÍLUS

HATÁROZOTT KIÁLLÁS

Az új PEUGEOT 408 feltűnő formáját az inspiráló és dinamikus Fastback hátsó kialakítás emeli ki. A modern elegancia jegyében megemelt hasmagasság és alacsonyabb tetővonal jellemzi, a sportos sziluettnek és a lágy vonalaknak pedig kiváló aerodinamikai tulajdonságokat köszönhet.

408 VEZETŐHELY

PEUGEOT I-COCKPIT®

A legújabb generációs PEUGEOT i-Cockpit® kiváló minőségű ergonomiát és technológiát kínál, ami a kompakt kormánykeréknek, a 10″ méretű 3D
Felszereltségtől függően széria vagy opció. műszeregységnek és a 10″-os HD központi érintőkijelzőnek köszönhető. A vezetői pozíciót meghatározza a magasabb építés, amitől más szemszögből láthatja az utat.

VÁLASZTÁS SZABADSÁGA

HIBRID VAGY BENZIN

 • A plug-in hybridekkel alacsonyabb kibocsátás
  mellett bárhova eljuthat.
 • A PureTech 130 EAT8 SGS benzinmotor egyszerre
  nyújt kiváló teljesítményt és alacsony fogyasztást.

PLUG-IN HYBRID MOTOROK

Kétféle Plug-ln-Hybrid verzió érhető el, melyek:

 • egy 81 kW elektromos motorból,
 • egy 8-sebességes e-EAT8 automata sebességváltóból
 • és egy 180 lóerős (132 kW) PureTech, vagy egy 150 lóerős (110 kW) PureTech benzinmotorból állnak.

HATÓTÁV & TÖLTÉS

A tisztán elektromos hatótávolság WLTP hitelesítése folyamatban van.

Töltési idő teljesen lemerült akkumulátor esetén:

 • Szabványos aljaztról (8A, 220V) 7 óra S perc alatt
 • Erősített aljazatról (16A, 220V) 3 óra SS perc alatt
 • Wall Box fali töltőről (32A) 1 óra 40 perc alatt.

BENZINMOTOR

A PureTech 130 EAT8 S&S benzinmotorhoz kormányra szerelt váltófüleket kínálunk a még jobb vezethetőség és hatékonyság érdekében.

ÁRAK

Jogi megjegyzések:

*Az akciós finanszírozási ajánlat 2008, 3008, 5008 és 408 modellekre vonatkozik. Az induló THM értéke tájékoztató jellegű. Akciós Peugeot finanszírozás minden esetben forint alapú, fix kamatozású. Finanszírozott összeg legfeljebb 10.000.000,-Ft.  Fix kamatozás esetén a lízingdíj-részletek összege a futamidő alatt nem változik. A THM meghatározása a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, mely feltételek változása esetén annak mértéke is módosulhat. A Lízingbe vevőnek az általa kiválasztott biztosítóval, a finanszírozott gépjárműre teljes körű casco biztosítást kell megkötnie akként, hogy a biztosítás (társ)biztosítottja a Merkantil Bank Zrt. mint lízingbeadó és tulajdonos. Zártvégű pénzügyi lízing esetén a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő kötelező megszerzése következtében  a lízingbe vevőt terheli a visszterhes vagyonszerzési illeték megfizetése. A HBNY díjának megfizetése alól az Akciós Peugeot finanszírozás esetén a lízingbe vevő mentesül. Az Akciós Peugeot finanszírozás további feltételeiről és a finanszírozás felmerülő kockázatairól a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű Zártvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból, Gépjármű Nyíltvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból és Tájékoztatókból, valamint Hirdetményekből tájékozódhat, amelyek megtekinthetők a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. A finanszírozott összeg folyósításának feltétele a Merkantil Bank Zrt. lízingbeadó általi pozitív hitelbírálat. A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, részletekről érdeklődjön a Peugeot márkakereskedőknél, akik a Merkantil Bank Zrt. finanszírozást nyújtó közvetítőjeként járnak el. Az ajánlat visszavonásig érvényes. Reprezentatív példa Peugeot finanszírozás, fix kamatozású zártvégű pénzügyi lízing esetén: új Peugeot 2008, 3008, 5008 vagy 408 személygépjárműre, futamidő: 60 hónap, finanszírozott összeg: 3.000.000,-Ft, havi törlesztő részlet 54 240 Ft, THM: 3,30%, ügyleti kamat: 3,25%, lízingbe vevő által fizetendő teljes összeg: 3 254 371 Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett.”