208 finanszírozás

A megújult 208 nem csak csábító vonalaival és gazdag felszereltségével hódít. Most nagyon kedvező, fix kamatozású, Forint alapú finanszírozás mellett az Öné lehet, mindössze 4,99% THM mellett.

Akciós ajánlatunk részletei:

  • Finanszírozható gépjárművek köre: új Peugeot 208 személygépjármű modell
  • Kamatozás módja: FIX kamatozás
  • Finanszírozott összeg minimuma: 1 millió forint
  • Önerő: minimum 20%
  • Futamidő: 24-84 hónap
  • Finanszírozási forma: zárt végű pénzügyi lízing ill. vállalkozások részére nyílt végű pénzügyi lízing is
  • Casco mentes finanszírozás engedélyezett felár ellenében

JOGI MEGJEGYZÉS

* Az akciós „Peugeot 208 Akció” zártvégű pénzügyi lízing finanszírozás új 208 modellekre vonatkozik. Az induló THM tájékoztató jellegű, a THM értéke 4,99%-11,9% között változhat a futamidő és a finanszírozási összeg függvényében. A THM meghatározása a hatályos jogszabályok alapján történik, és a konkrét finanszírozási feltételektől és annak mértékétől függően is módosulhat. Az akciós „Peugeot 208 Akció” finanszírozás forint alapú, fix kamatozású, így a lízingdíj-részletek összege a futamidő alatt nem változik. A Lízingbevevőnek – saját költségén – az általa választott biztosítóval a finanszírozott gépjárműre teljes körű casco biztosítást kell megkötnie, a biztosítás (társ)biztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint lízingbeadó és tulajdonos. Zártvégű pénzügyi lízing esetén a lízingbevevőt minden esetben terheli a visszterhes vagyonszerzési illeték megfizetése. A HBNY díjának megfizetése a lízingbevevőt terheli. A finanszírozás további feltételeiről és a finanszírozás felmerülő kockázatairól a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű Zártvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból és Tájékoztatókból, valamint Hirdetményekből tájékozódhat, amelyek megtekinthetők a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. A finanszírozási szerződés megkötésének előfeltétele a Merkantil Bank Zrt. lízingbeadó általi pozitív hitelbírálat. A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, részletekről érdeklődjön a Peugeot márkakereskedéseknél, akik a Merkantil Bank Zrt. finanszírozást nyújtó közvetítőjeként járnak el. A jelen ajánlat visszavonásig érvényes.

**Minden 2022. május 15. után megrendelt, új Peugeot személygépkocsi vásárlása esetén minden magánszemély ügyfél számára biztosított 3 év szerződéses gyári jótállás mellé most +2 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást, míg minden flotta 1 kedvezményre jogosult belföldi székhelyű jogi személy részére biztosított 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2, illetve 3 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes, flottamegrendelésekre nem vonatkozik. A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szervizfüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.