Új 3008 SUV - Peugeot FX
PEUGEOT 3008 KÉSZLETRŐL, AZ ÉV AJÁNLATA**

3 előny, amiért érdemes most a 3008-at választani!

 •   3,3% THM akciós finanszírozás
 •   Akár 2.400.000 Ft kedvezmény készletről
 •   5 év / 100.000 Km kiterjesztett garancia

Kiemelt ajánlataink készletről:

3008 Active Pack 130 LE számos extrával már 9.590.000 Ft-tól**

 • Kamera alapú Automata vészfékező rendszer
 • Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer
 • Táblafelismerő rendszer
 • LED fényszórók
 • 17″ Chicago könnyűfém keréktárcsák
 • Fűthető ülések
 • Tolatókamera
 • Metálfény

Csak a készlet erejéig!

PEUGEOT 3008 SUV : PLUG-IN HYBRID VAGY BELSŐ ÉGÉSŰ MOTORRAL

Fedezze fel a PEUGEOT 3008 SUV forradalmi stílusát. A továbbfejlesztett csúcskategóriás PEUGEOT i-Cockpit® és az innovatív fedélzeti technológiák mind az Ön kényelmét és biztonságát szolgálják. 

Ismerje meg a Választás Szabadságát: válassza PEUGEOT 3008 SUV modelljét hatékony belsőégésű motorral vagy plug-in hybrid hajtáslánccal, mely 59 km tisztán elektromos hatótávot (WLTP) biztosít vegyes ciklusban.

 

DESIGN

szemből
hátulról
oldalról
Previous slide
Next slide

IHLETETT DIZÁJN

Az új PEUGEOT 3008 SUV külső megjelenése határozott egyéniségről árulkodik, mely egyszerre erőteljes és kifinomult. A formabontó új orr-rész karakteres személyiséget kölcsönöz az autónak. Ez a csúcskategóriás modell egy merész, modern korszak előfutára.

VEZETŐHELY

KIFINOMULT ÉLMÉNY

A továbbfejlesztett csúcskategóriás vezetőhelynek és az ergonomikus PEUGEOT i-Cockpit®-nak köszönhetően, a PEUGEOT 3008 SUV vezetés egyszerű és ösztönös. A többfunkciós kompakt kormány, a 10” HD érintőképernyő, az elegáns krómozott billenőkapcsolók és a magasra helyezett digitális műszeregység fokozott kényelmet és biztonságot garantál.

A plug-in hibrid verzióban a vezető látóterében található műszegység a hibrid meghajtásról szóló speciális vezetési információkat jelenít meg (vezetési mód, akkumulátorszint-jelző, elektromos hatótávjelző), az érintőképernyőn pedig a fogyasztási statisztikák (áram, illetve üzemanyag) érhetőek el.

PLUG-IN HYBRID MOTOROK

Az új PEUGEOT 3008 SUV elérhető HYBRlD4 (300 LE, 4×4 meghajtás) és HYBRID (225 LE, kétkerékhajtás) változatban is, e-EAT8 automata váltóval. Ezek az alábbi motorok társításával jön létre:

 • Egy 147 kW/200 LE PureTech benzinmotor a HYBRlD4 és egy 132 kW/180 LE PureTech motor a HYBRID esetén.
 • Egy első 81 kW/110 LE villanymotor a HYBRID és HYBRID4 verzióban
 • Egy hátsó 83 kW/113 LE villanymotor a HYBRlD4 változatban. 

HATÓTÁV TÖLTÉS

Elektromos módban a tisztán elektromos hatótávolság (WLTP szabvány alapján)

 • 54-59 km vegyes ciklusban

Számos otthoni vagy nyilvános töltési megoldás érhető el.

BENZIN & DÍZEL MOTOROK

Az új PEUGEOT 3008 SUV-hoz kínált belső égésű motorok kivétel nélkül Stop&Start rendszerűek.

Benzin:

 • PureTech 130 SSS BVM6 manuális váltó,
 • PureTech 130 SSS EAT8 automata váltó,

Dízel:

 • BlueHDi 130 SSS EAT8 automata váltó.

Jogi megjegyzések:

*Az akciós finanszírozási ajánlat 2008, 3008, 5008 és 408 modellekre vonatkozik. Az induló THM értéke tájékoztató jellegű. Akciós Peugeot finanszírozás minden esetben forint alapú, fix kamatozású. Finanszírozott összeg legfeljebb 10.000.000,-Ft. .Fix kamatozás esetén a lízingdíj-részletek összege a futamidő alatt nem változik. A THM meghatározása a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, mely feltételek változása esetén annak mértéke is módosulhat. A Lízingbe vevőnek az általa kiválasztott biztosítóval, a finanszírozott gépjárműre teljes körű casco biztosítást kell megkötnie akként, hogy a biztosítás (társ)biztosítottja a Merkantil Bank Zrt. mint lízingbeadó és tulajdonos. Zártvégű pénzügyi lízing esetén a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő kötelező megszerzése következtében a lízingbe vevőt terheli a visszterhes vagyonszerzési illeték megfizetése. A HBNY díjának megfizetése alól az Akciós Peugeot finanszírozás esetén a lízingbe vevő mentesül. Az Akciós Peugeot finanszírozás további feltételeiről és a finanszírozás felmerülő kockázatairól a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű Zártvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból, Gépjármű Nyíltvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból és Tájékoztatókból, valamint Hirdetményekből tájékozódhat, amelyek megtekinthetők a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. A finanszírozott összeg folyósításának feltétele a Merkantil Bank Zrt. lízingbeadó általi pozitív hitelbírálat. A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, részletekről érdeklődjön a Peugeot márkakereskedőknél, akik a Merkantil Bank Zrt. finanszírozást nyújtó közvetítőjeként járnak el. Az ajánlat visszavonásig érvényes. Reprezentatív példa Peugeot finanszírozás, fix kamatozású zártvégű pénzügyi lízing esetén: új Peugeot 2008, 3008, 5008 vagy 408 személygépjárműre, futamidő: 60 hónap, finanszírozott összeg: 3.000.000,-Ft, havi törlesztő részlet 54 240 Ft, THM: 3,30%, ügyleti kamat: 3,25%, lízingbe vevő által fizetendő teljes összeg: 3 254 371 Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett.”

 

**Az ajánlat új Peugeot 3008 Allure Pack változatokra 2024. január 8. és március 31. között megkötött adásvételi szerződések esetén érvényes készletről történő vásárlás esetén A bruttó 2.400.000,- Ft összegű kedvezmény a 3008 árlistában feltűntetett bruttó listaárából kerül levonásra, teszt- és használt személygépkocsi vásárlására nem érvényes. Az ajánlat kizárólag készleten lévő gépkocsikra érvényes, az akció időtartama alatt rendelkezésre álló készlet erejéig. Jelen ajánlat más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze. A P Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot a kereskedelmi akció megváltoztatására és visszavonására. A jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. A tájékoztatás nem teljes körű, az ajánlat részleteiről, kérjük, érdeklődjön a Peugeot márkakereskedésekben

Az új Peugeot 3008 modell WLTP szabvány szerinti vegyes átlagfogyasztása 5,6–6,2 liter/100km, CO2-kibocsátása 138–146 g/km.